szolgáltatásokszolgáltatásaink

 

Környezetvédelmi szolgáltatói tevékenységek:

 

 

Engedélyek:

 

 

szolgáltatásaink2

 

Környezetvédelmi megbízotti szolgáltatói tevékenységek:

 

  • Komplex környezetvédelmi ellenőrzés a megbízó telephelyén (a szerződésben meghatározott gyakorisággal). Az észlelt hiányos-ságokról, szabálytalanságokról szakvélemények, feljegyzések készítése.

 

 

szolgáltatásaink3

 

Ingyenes szolgáltatások:

 

  • Környezetvédelmi állpotfelmérés

 

Kapcsolat, rólunk

 

Hol érhet el bennünket?

Cégnév: Galgamenti VOC Info Bt.

Címünk: H-2194 Tura, Bacsó Béla út 1.

Cégünk adószáma: 21983175-2-13.

E-mail címünk: pasztiszaby@freemail.hu

 

Tel.: 06 70 535 41 63

    

Rólunk röviden


A Galgamenti VOC Info Bt. 2004 nyarán alakult azzal a céllal, hogy megbízóit mentesítse speciális környezetvédelmi szakemberek (pl. környezetvédelmi megbízott, környezetvédelmi szakügyintéző) főállásban történő foglalkoztatásának terhe alól.

Cégünk üzletvezetője szakirányú felsőfokú környezetvédelmi végzettséggel rendelkezik, a környezetvédelmi megbízotti tevékenységét 1999-ben kezdte el, és így figyelemmel tudta kísérni az EU jogharmonizációs szabályozását, nagyfokú tapasztalatra szert téve ezzel.

Vállalkozásunk egy fő bejegyzett hulladékgazdálkodási- és levegőtisztaság védelmi szakértőt, illetve környezetvédelmi asszisztenst is foglalkoztat a speciális szakértői és környezetvédelmi feladatok szakellátása érdekében.

Gazdasági társaságunk kizárólagos profilja a környezetvédelmi szakügyintézés, más egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással (pl. munka- és tűzvédelemmel) nem foglalkozunk, mivel sajnos az a rossz tapasztalatunk, hogy az üzembiztonság-technikai szolgáltatók többsége, különösen, most a gazdasági válságban, „előszeretettel felvállal mindent”, hogy a profitkiesését pótolja és így „egy kézben” tartsa ügyfelei biztonságtechnikáját, egy relatív alacsony átalánydíj ellenében.


Ezek a szolgáltatók 1-1 fő munka és tűzvédelmi előadói végzettségű munkatárssal mindent megoldanak, de tapasztalatunk, hogy a környezetvédelmi teendők ellátására már nem marad annyi pénz, hogy abból finanszírozni tudjanak egy környezetvédelmi szakértőt, ezért az ügyfél környezetvédelemmel kapcsolatos teendőit áthárítják a biztonságtechnikus munkatársakra, amely egy idő után (főleg egy környezetvédelmi hatósági ellenőrzéskor) a felszínre jön.

Valljuk, hogy a környezetvédelmi feladatok ellátása speciális szakemberek feladata, ezért javasoljuk a Tisztelt Környezethasználóknak, hogy környezetvédelmi feladataik ellátását kizárólag csak környezetvédelmi szakemberekkel végeztessék!

 

Szakértői részszakterület/ bizonyítvány száma   Szakterület Érvényes

SZKV 1.1, 1,2, 1.3, 1.4

N-Gy-10

levegőtisztaság- védelem, hulladékgazdálkodás, víz- és földtani közeg védelem, zaj- és rezgés védelem, zajártalom
2017.február 02.

KI-38/1999.

felsőfokú környezetvédelmi megbízotti tevékenység  --
133/21/2006. veszélyes hulladék / áru feladása --
Termékdíj ü.i.: 94/2010. termékdíj ügyintézés --