szolgáltatásokszolgáltatásaink

 

Környezetvédelmi szolgáltatói tevékenységek:

 

 

Engedélyek:

 

 

szolgáltatásaink2

 

Környezetvédelmi megbízotti szolgáltatói tevékenységek:

 

  • Komplex környezetvédelmi ellenőrzés a megbízó telephelyén (a szerződésben meghatározott gyakorisággal). Az észlelt hiányos-ságokról, szabálytalanságokról szakvélemények, feljegyzések készítése.

 

 

szolgáltatásaink3

 

Ingyenes szolgáltatások:

 

  • Környezetvédelmi állpotfelmérés

 

Kormányrendelet a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzéséről

2015-02-01

Januárban hatályba lépett Kormány rendelet a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzéséről: 385/2014-(XII.31.) több új elemet ró az ingatlanhasználóra.

A települési papír-, üveg-, műanyag, fém- és zöldhulladékot a vegyes hulladéktól elkülönítetten kell gyűjtenie az ingatlanhasználónak.

 

A szelektív gyűjtőedénybe kizárólag olyan típusú, fajtájú vagy jellegű települési hulladék helyezhető el, amelynek gyűjtésére a gyűjtőedényen szereplő jelzés vagy felirat vonatkozik.

 

A hatékonyabb válogatás érdekében vegyes hulladék gyűjtésének céljára szolgáló gyűjtőedénybe száraz, folyadékot és biológiailag lebomló hulladékot nem tartalmazó, vagy más hulladékkal össze nem tapadó vagy ragadó műanyag, üveg, fém és papírhulladék, valamint hulladékká vált ruhanemű és egyéb textília nem helyezhető el.

 

A csomagolási hulladékot laposan, lehetőség szerint kupak nélkül, az újságpapír hulladékot kötegelve kell a gyűjtőedényben elhelyezni. A kartonpapírból készült nagyméretű doboz gyűjtőedénybe nem helyezhető, azt laposra hajtogatva és kötegelve kell a közszolgáltatónak átadni.

 

Vissza a Hírek listájához